Toimitus alk. 4,90€ • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin • Maksuton 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus 

      Tietosuojaseloste

      Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 08.11.2020. Viimeisin muutos 28.11.2020.

      1. Rekisterinpitäjä

      PoodleShop, Hallikuja 7 A20, 90440 Kempele

      2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

      Elina Käräjäoja 

      elina@poodleshop.fi


      3. Rekisterin nimi

      PoodleShop verkkokaupan asiakasrekisteri.

      4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

      Rekisteriin tallennettuja tietoja käytetään:

      • Asiakassuhteen hoitamiseen
      • Asiakaspalvelutarkoituksiin
      • Tilausten toimittamiseen ja siihen liittyvään laskutukseen
      • Verkkokaupan toiminnan kehittämiseen
      • Markkinointitarkoituksiin

      5. Rekisterin tietosisältö

      Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat:

      • Nimi ja osoite
      • Puhelinnumero ja sähköpostiosoite
      • Käyttäjätunnus
      • Tilausten tiedot
      • Tarvittaessa henkilötunnus
      • Tuotearvostelut
      • Asiakkaan antama lupa markinointiviestien lähettämiseen

      Tunnistamistietojen, yhteystietojen ja maksutietojen antaminen on välttämätöntä ostosten tekemiseen poodleshop.fi-verkkokaupassa.

      6. Säännönmukaiset tietolähteet

      Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

      7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

      Voimme luovuttaa ja välittää tietoja seuraaville kolmansille osapuolille:

      • Maksuvälittäjälle, jos maksutapana verkkopankki, luottokortti, Collector Bank lasku- ja osamaksu.
      • Kuljetusliikkeelle (Posti, Matkahuolto tai DB Schenker)
      • Perintäyhtiölle

      Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin.

      Henkilötietoja ei luovuteta EU:n (tai ETA:n) ulkopuolelle.

      8. Rekisterin suojauksen periaatteet

      Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Henkilötietoja sisältäviä aineistoja säilytetään lukituissa tiloissa. Tietokantoihin ja järjestelmiin on pääsy vain rekisterin pitäjällä.

      Henkilötietoja säilytetään vain tarvittavan ajan niiden käyttötarkoituksen vaatimalla tavalla. Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain mukaan joitakin tietoja voidaan joutua säilyttämään kauemmin.

      9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

      Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on tietosuoja-asetusten mukainen oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Tietojen tarkastelu edellyttää asiakkaan tunnistamista. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).


      10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

      Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.

                    Selaa tuoteryhmiä

                    Ostoskorisi on tyhjä

                    Suodata tuotteita

                    Toimitusehdot

                    Nämä toimitusehdot ovat voimassa 6.11.2020 alkaen.

                    Verkkokauppa

                    PoodleShop
                    Hallikuja 7 A20
                    90440 Kempele

                    asiakaspalvelu@poodleshop.fi
                    www.poodleshop.fi
                    3153349-1

                    PoodleShop-verkkokauppa myy lemmikkieläintarvikkeita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

                    Tilaaminen

                    Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi PoodleShop-verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

                    Poodleshop toimittaa tilauksia vain Suomeen. Emme toimita Ahvenanmaalle.

                    Maksaminen ja maksutavat

                    Maksupalvelutarjoaja

                    Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

                    Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
                    Innova 2
                    Lutakonaukio 7
                    40100 Jyväskylä
                    Puhelin: 020 718 1830
                    www.paytrail.com

                    Paytrailin kautta seuraavat maksuvaihtoehdot:

                    • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
                    • Lasku- ja osamaksupalvelu: Collector Bank
                    • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express
                    • Mobiilimaksaminen: MobilePay

                    Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt PoodleShop yleiset ehdot.

                    Tilaus- ja maksuvahvistus

                    Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme sähköpostilla. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

                    Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

                    asiakaspalvelu@poodleshop.fi

                    Toimitustavat ja -kulut

                    Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut ja se lisätään tuotteen hintaan kassalla. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin.

                    Lähetämme tuotteet 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Olemme asiakkaisiin pikaisesti yhteydessä mikäli toimitus kestää normaalia pidempään.

                    Posti

                    Toimituskulut 5,90€. Tuotteet toimitetaan lähimpään valitsemaasi postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Voit seurata pakettiasi lähetystunnuksella. 

                    DB Schenker

                    Toimituskulut 4,90€. Tuotteet toimitetaan lähimpään valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen (K-Market tai R-Kioski). Voit seurata pakettiasi lähetystunnuksella.

                    Matkahuolto

                    Toimituskulut 5,90€. Tuotteet toimitetaan lähimpään valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen (Matkahuolto, K-Market, R-Kioski, Siwa, Valintatalo).

                    Vaihto- ja palautusoikeus

                    Peruuttamisoikeus

                    Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja -laput. Tuotteen tulee olla myyntikelpoinen. Jos tuotetta on käytetty tai käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteesta koko arvolla. Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. PoodleShop verkkokauppa palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset viipymättä, kunnes palautus on vastaanotettu. Hyvitämme palautuksen tilauksesi maksutavan mukaisesti. PoodleShop verkkokauppa voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin. 

                    Mikäli haluat palauttaa tuotteita, ilmoita siitä aina ensin sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@poodleshop.fi. Lähetämme sinulle palautustunnuksen ja ohjeet palautusta varten.

                    Täytä tilauksen mukana tulleeseen palautuslomakkeeseen mitä tuotteita haluat palauttaa. Palauta tuote/tuotteet samassa tai vastaavassa missä vastaanotit tilauksen.

                    Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

                    Palautus ja vaihto ovat maksuttomia.

                    Lunastamaton paketti

                    Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

                    Ongelmatilanteet

                    Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa osoitteeseen asiakaspalvelu@poodleshop.fi. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

                    Ostoskoriin käytetyt lahjakortit